SKOLEN FOR KROP OG BEVIDSTHED    

Om undervisningen
Min undervisning veksler mellem kropslig udfoldelse og bevidsthedstræning. Jeg skelner mellem religion og spiritualitet og arbejder således uafhængigt af religion, men er inspireret af øst og vest. Meditation og næstekærlighed er derfor naturlige parametre for mig i en spirituel/eksistentiel proces.

Meditation
På nogle kurser er meditation en væsentlig del af forløbet. På andre kurser arbejder vi med dybde-afspænding. Denne afslappede tilstand er en hjælp til meditation og kan være en god forøvelse, hvis du gerne vil lære at meditere. Det er ikke en forudsætning, at du har mediteret før, men du skal være indstillet på, at meditation er en del af undervisningen. Personlig meditationsvejledning kan du også få i forbindelse med en individuel session/healing.

Himmel og jord
Jeg bruger begreber som "top og bund", der refererer til den øverste og nederste del af vores energisystem. Vi kommer ikke langt med fødderne solidt plantet i den blå luft. Meditation og bevidsthedstræning skal understøttes af kropslig udfoldelse, så vi ikke skærer os selv over på midten og fornægter kontakten til jorden og det fysiske, til instinkter, sexualitet, kraft og råstyrke. Derfor arbejder vi med krop, åndedræt, jordforbindelse og balance, så sjælen får et stærkt og smukt hus at bo i. Gennem arbejdet med top og bund lærer vi vore ekstremer at kende, så vi lettere kan integrere de sider af os selv, som vi fortrænger og ikke står ved. Kun på den måde kan vi få både de blide og kraftfulde sider frem i lyset, så de finder et præcist, autentisk og naturligt udtryk.Menu
Om skolen
Om læreren
Om undervisningen

Kurser
Drømmerejse
Procesaften
Weekend- og ugekurser
Højskoleophold
Foredrag

Individuelt
At være i proces
Healing
Samtale/vejledning

Kontakt
Tidsbestilling
Tilmelding til kurser
Facebook